Måndag kväll

Igår när jag kom hem från jobbet tog jag tag med saker med detsamma. Tog fram sakerna jag behövde och sen började jag putsa fönster. Jag vet att det är i det senaste lagret för det men de var så himla skitiga, får ta och göra en riktig putsning i vår. Men vilken skillnad det blev. Kände mig himla nöjd med mig själv, så jag gav mig en klapp på axeln.
Åkte till mamma och syster en sväng och umgicks lite. Efter det åkte jag hem igen och började kolla på näten och högskoleprovet. Måste ju prova på någon gång innan lördag. Börjar att bli ganska nervös nu för det känns som om det kommer gå så dåligt. Men de säger ju att det inte brukar gå så bra första gången.
Får se hur det blir..

Ringde även till backen, det var trevliga och förstod så jag ska ringa tillbaka till dom med  besked senast torsdag så jag hoppas att jag får veta mer innan dess. HOPPAS! Jag håller tummarna..

Majja kom en sväng med så vi pratade lite om i helgen då hon ska ha utflyttningsfest. Det kommer att bli tomt utan henne men jag ska åka och hälsa på henne i Örebra. Hon hade även börjat fixat med vårat lilla projekt. haha mer än så skriver jag inte.

nej nu är snart min rast slut, skriver mer sen.

Kram på er alla rara!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se