09:03

Sitter på jobbet nu, känner faktistk att jag börjar komma in i det lite nu. Mycket sitter nog kvar, haha jag som inte trodde det. Iofs är det mycket nytt men det är inget som jag tycker är supersvårt tror jag. Äh det ska nog gå  bra detta.  Hm idag slutar jag 16.15 igen. Skön tid faktistk. Fick låna mammas bilen med eftersom hon skulle till Hudik med några kompisar i helgen.

Och dit vi skulle på midsommar blev inställt idag för lilla Gösta har brutit benet. Hoppas verkligen att det går bra för dom hos vetrinären nu och att han piggar på sig. Inge kul alls!

Ska ta och lägga in lite kort och liknande ikväll tänkte jag. Så kanske det kommer något här med. Ska även ta tag i mycket saker hemma i sommar. Jag ska rensa garderoben, rensa bland papper, försöka sätta in alla kort i pärmar, framkalla kort. Ja somsagt så har jag att göra med det skulle vara underbart att bli klart med det. Sedan vill jag ju lära mig spela gitarr! Wie jag ska klara det

Äh åter till samtalen nu.  Snart fika och då blir det lite rivit kaffe, helt okej ju!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej! Yes allt är bra med oss! Lillan växer så det knakar, häftigt hur fort det går. Är det bra med dig? Vi hyr av HSB-hyreshem och är jättenöjda, man kan lämna en intresseanmälan på deras sida (www.hsbhyreshem.se). Vi var och kollade på ett par innan vi bestämde oss för våran och alla var verkligen fräscha. Prova dom. Annars har du alla privata som du kan ringa runt till, de brukar ha massa på lager. På http://www.gavle.se/Bygga-bo--miljo/Bostader/Hyresvardar-och-maklare/ finns de listade. Fastor/Bjerkéns hade vi lite kontakt med, de verkar väldigt bra. Har hört om många som ringt runt och fått napp ganska snabbt, att bara kolla hemsidorna är nästan ingen idé då de uppdateras alldeles för sällan. Områden då. Ja.. Söder är väl det bästa, läget är jättefint. Södertull kommer strax efter. Sörby också. Brynäs och Öster är helt okej, de har rätt bra läge de också. Strömsbro/Stigslund och Hemlingby är de finaste om man ska köpa villa, för en lägenhet ligger de lite väl långt borta. Andersberg och Sätra är "slummen". Sätra är dock väldigt fint och vi bodde i utkanten förrut och där trivdes vi bra. Kolla om du får tag på något på Söder eller Södertull du, vi bor på Söder nu och trivs hur bra som helst. Kommer inte flytte därifrån förrän det blir husköp. =)



Hoppas det hjälper något och ha en fin midsommar!

2011-06-24 @ 09:19:28

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se