Plugg pågår

Sitter i skolan och pluggar för fullt. Men snart är det klart vilket känns bra. Har några uppgifter kvar. Handlar om LAS (lagen om anställningsskydd) för tillfället. Riktigt kul när man lör sig nytt hela tiden som man kan relatera till.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej!



Detsamma, verkligen länge sedan! Hur trivs du i Gävle? Ja, vi bor precis nedanför där vi möttes, i det där stora hyreshuset som sträcker sig från staffansbron och upp till där (jag antar) att ni cyklade in... =)



Handelsrätten ja.. Nej, tentan var inte krånglig alls. Hela 90% klarade sig året innan vi gick och jag har för mig att ca 85% i vår klass fick godkänt. Mycket bättre resultat än på tidigare kurser. Det kommer vara liknande frågor som på seminarierna och man får ju ha med sig lagboken så det är nog inget problem. Försök att markera alla lagar du använder när du gör seminarieuppgifterna så hittar du dom lätt sen. =)

2011-10-05 @ 16:57:37
URL: http://sofiewallberg.blogg.se/
Postat av: helen

Haha nä det var busenkelt. En sida på internet och sen fick man papper hem från skatteverket med en F-skattesedel. Det är mest så att jag ska kunna jobba lite extra åt iggesund när jag behövs, så det var det jag gjorde nu i sthlm, satte upp en mässmonter åt dem o hjälpte till lite där under dagen :) hur går plugget? :D

2011-10-05 @ 20:04:03
URL: http://hellens.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se