No time to shine

Nu är jag åter i Gävle vilket känns bra. Har varit en effektiv helg och jag har fått mycket gjort vilket känns himla bra. Och ändå har jag hunnit med att träffa både familj och vänner, en toppenhelg verkligen. Var till Carro en sväng idag och kikade på lite kläder, har handlat lite faktistk av henne. Riktigt bra då något hon inte använder kan vara något som jag tycker jättebra om. Så denna gång blev det ett linne och två skjortor. Toppen ju!

Tyvärr så regnade det när jag kom till gävle så innan jag kom till lägenheten såg jag ut som en blöt hund, men men man är ju inte så söt så man smälter vilket är tur denna gång. Har packat upp och fixat matlåda inför imorgon då det är seminariearbete på skolan hela dagen. Kommer nog gå bra det.

Har även hunnit med att prova en ny ansiktsmask jag har köpt. Och den kändes riktigt bra så den kommer jag fortsätta använda. Får se hur det går. Köpt på Åhléns för 99 tror jag det var.

Min blogg.se app funkar fortfarande inte, någon mer än jag som har problem? Vet inte vad jag ska göra, står något i stil med att det är fel anslag eller liknande..


Kommentarer
Postat av: helen

Världens bästa film! så himla fin! :D

Tack! tar det som det kommer så får jag lära mig på vägen :)

Haha har varit hemma i delsbo sjukt mycket nu eftersom det varit sånt himla fint väder så det har blivit mycket crosskörning. Men åker tillbaka en sväng på tisdag i alla fall, sen får jag se hur långvarig jag blir hehe.

Jaa jag har bokat en resa till New York i november.. shopping! :D kanske inte roligaste årstiden att åka dit, men jag tänkte att jag måste passa på nu när dollarn är så låg :)

Det går säkert bra. Känns alltid lite lurigt innan tenta tycker jag, men skönt när det är gjort! :)

Kramar!

2011-10-10 @ 12:04:37
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Kram

2011-10-10 @ 22:20:08

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se