Måndag

Jaha måndag igen, jobbigaste dagen på veckan men men. Denna vecka är en riktig jobbig vecka, hur mkt läxor som helst men efter det hoppas jag att det blir bättre.

Var som sagt på after noon tea igår och praktiskt taget rullade där ifrån, åh vad mycket gott det fanns, mängder med scones, bakelser och allt möjligt smaskigt. Och teet som vi drack var persika eller nåt, väldigt gott iaf.

Sen på eftermiddagen kom min K och hälsade på oss hos pappa, vi åt middag tillsammans och lekte med lillebror. Sen bar det av till Järvsö igen. Sov hos min älskling med så det var extra mysigt. Kollade lite på tv och somnade bums.

Pratade lite om studentveckan idag med och jag hoppas att vi hittar på saker för det skulle ju vara jättekul tycker jag om man inte splittras ioch alla gör sitt på olika håll, jag vill göra saker tillsammans iaf. Funderar på vad vi kan göra på karnevalen för det skul vara kul att vara med men då ska man ju ha nåt bra som alla förstår så det inte blir som förra året då inte alla hängde med :)

Ikväll blir det final av svenska och jag hoppas det bli bra då man ska stå framför hela klassen och prata imorn.

Nepp tillbaka till engelska lektionen nu.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se