Solsken i blick

Idag när jag gick ner mot mammas jobb efter skolan var jag såå glad, tack vare vädret. Solen lyste med klarblå himmel och värmde mig på både in- och utsidan. Man blev så lycklig tycker jag! Det gjorde liksom inget att vi drog över 45 minuter på sista lektionen så att alla skulle hinna med med sina presentationer. Det gick så bra så och duktiga var dom.
Var till Delsbo och provade min balklänning idag med och den var jättefin tycker jag! Ska bli kul att ha den :)
Sen åt vi inne i delsbo på Poj's thaikök eller liknande, åt vårrullar som var väldigt gott. Hittade även ett par svarta pumps som jag köpte. Hoppas jag kommer kunna gå i dom?!
För omväxlingsskull handlade vi även där för mamma sa "det är ju så kul att handla på en ny affär ju" och det har hon ju lite rätt i. Tog kalvstiden hem och jag kan lova att den vägen inteär särskild snäll på bilarana för det är gropar och hopp som skjuter i höjden. Inge bra!

Sitter med filosofin nu och hoppas att jag blir klar med den ikväll, sedan ska jag skriva lite psykologi och ser om jag förstår något av uppgiften.. Hm!

Sitter här vid datorn och lyssnar på fåglarnas sång, dom är helt galna där ute. Men mysigt är det! Nej dethär går inte, back to work.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se