Lördag

Jaha idag är det lördag och jag är hos pappa. Riktigt skönt faktiskt då jag måste plugga som en tok i helgen för att inte helt bryta ihop och gå under nu i veckan. Var och simmade imorse en sväng iaf, riktigt skön måste jag säga. Sedan gick jag och kollade på skor och som tur var hittade jag ett par jättefina skor som jag ska ha på balen så det känns skönt. Sedan var vi och fikade på krokanen med, åt en blåbärsbulle. Mumma!

Fick nyss sms av fisen (jossan) som skrev att hon och Lilly nu landat i sverige. Brun var de med, lyckostar:) Skulle inte sitta fel det nu.

Ska bli skönt att vara här i helgen och vara nykter. Det var iofs rätt länge sedan jag drack men det är ändå skönt, fick höra bara härom dagen att det inte var någon riktig Jarseanda i mig och det kan jag nog hålla med om att det kanske inte är. Men det kan jag nog klara mig utan med :)

Och imorn ska familjen och jag på afternoon tea på Lilla K i Bollnäs. Det ska bli riktigt mysigt. Sitta och dricka mängder med te och äta nybakade scones med marmelad. Det är också mumma det. Nej nu ska jag skriva lite svenska.

Kommentarer
Postat av: pillan

neeeeej, jossan är brun inte jag!!

2008-04-19 @ 23:11:36

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se