Gävle

Ja är ju i Gävle nu, åker hem imorgon. Det rullar på, tiden går så fort så jag hänger knappt med. Har isf hunnit mycket i veckan. I måndags var jag och mamma på teater här i Gävle, "kyssen" hette den. Väldigt bra faktiskt och inte så djup och lite konstig som många teatrar brukar vara. Rolf Lassgård var med i publiken.
På tisdagen var det skola och på kvällen pluggade jag, Emma, Marie och Emelie tillsammans. Pratade också mycket förstås. När det gäller tentan nästa vecka får vi hoppas på ett mirakel!
Idag har det varit Kontaktiamässa på skolan och Lars Holknekt ( grundare till tex Odd Molly) var och föreläste. Vilket han verkligen var duktig på! Nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll är det bankett så då åker festblåsan på.
Ett stort minus denna vecka är att mitt bakdäck på cykeln ha punka men jag har lämnat in den, ska få hämta den imorgon. Men drygt att gå till skolan.

Nej nu ska jag fixa till mig. Bjuder på en bild på självaste Gävlebocken, är första året jag sett den "live" faktiskt. Får se om den håller hela vintern.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se