Snart helg

Jaaa, det är onsdag kväll och imorgon är de torsdag vilket betyder att jag ska hem. Så skönt! Haha men på fredag ska jag vidare på äventyr med tjejerna! Ska inte skriva några ledtrådar här men skoj ska det bli. Wie vad kul det är med hemligheter.

Har iaf hunnit med rätt mycket idag. Klev upp, städade lägenheten, tog fram två stjärnor som jag ställde i fönstren (självklart tände jag dom inte än), packade lite, färgade bryn och fransar, hade ansiktsmask, pluggade lite, sen for jag till Emma och skrev klart vårat PM och gjorde klart inlämningsuppgiften till måndag. Nu ska den bara renskrivas. SÅ rätt mycket har jag hunnit vilket känns bra. Slipper kanske lite pluggångest i helgen ;)

Spagetti och korv blev det till middag, mumma med "vanlig" mat. Nu har jag skrivit klart det jag ska säga på redovisningen också på måndag så man kan ju lägga sig med gott samvete ikväll.

Och imorgon får vi tillbaka tentaresultatet, hua vad nervös jag är men jag HOPPAS innerligt att jag fixade det. Vore så himla skönt ju!
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duchen och krypa ner i renbäddad säng. Så skönt! Det negativa är ju att man då inte vill stiga upp på morgonen istället. Men det får man ta...

Godnatt på er!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se