Mål 2012

Som förra året tänkte jag lista lite mål som jag har med året 2012. Jag tänker inte kalla det löften för jag anser att mål är ett bättre val av ord då jag vill uppnå något. Jag kan ju inte lova mig själv att jag kommer att lyckas.

* Jag ska fixa även detta år i skolan. För varje dag som går/ varje kurs jag klarar kommer jag närmare mitt mål med att få en kandidatexamen. Jag kommer få kalla mig civilekonom och våren 2013 kommer jag att nå målet. Förstå att jag redan nu har gått halvvägs, helt sjukt!

* Jag kommer att försöka ta hand om mig bättre. Ut och röra mig mer för att skaffa mig bättre kondition. Ät bättre så att man orkar med skolan och all koncentration.

* Försöka att spara lite pengar, även fast det är väldigt svårt när man endast har studiebidrag borde jag kunna avvara iaf någon hundring per måndag. Det blir ju faktiskt lite pengar i längden.

* Försöka dra ner på mitt svärande, det är inte vackert och det har egentligen INGEN fuktion.

* Försöka tänka att allt händer utav en anledning, det är jättesvårt att se de på det viset när det går dåligt och inte på det sättet man har tänkt sig. Men hallå, det kan ju även sluta med att det blir bra.

* Stressa ner lite, jag har verkligen en tendens till att kunna stressa upp mig över småsaker och lägga energi på att känna mig stressad över saker som händer längre fram, spec i skolan. Man måste ta det när de kommer och man kan inte göra mer än sitt bästa, räcker inte det ibland så är det bara att försöka igen. Det har jag svårt med då jag vill klara allt på första försöket utan att tycka att jag är sämst. En dålig sida hos mig men somsagt, nåt jag måste jobba med.

* Åka på en liten resa någonstans, det skulle inte vara helt fel. Helst skulle jag villa åka en vecka någonstans precis när jag fått sommarlov eller i slutet innan sista året. Men jag skulle även kunna tänka mig en weekend någonstans. Jag vill se så många ställen, det är då det är synd att så mycket hänger på pengar. För alla sparpengar vill jag ju inte göra slut på. När jag tagit examen skulle jag villa ta en längre resa också, men somsagt det är ju inte förrän 1,5 år.



Ja detta var lite av mina mål med 2012. Jag hoppas att jag kommer kunna uppnå dem under året. Har ni några?


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se