Första måndagen 2011

Jaha tyvärr börjat "lovet" lida mot sitt slut. Eller nja jag har ju kvar tills på söndag vilket känna himla bra. Men skulle gärna vilja stanna kvar hemma längre men men. Har haft det okej i fjällen iaf, synd att det inte var bättre väder så man kunde varit ute mer men det kommer ju en vår och då hoppas jag att vi får följa med igen.
Idag har jag och K varit och hälsat på Kristian och Karin och lilla Nicki(y)? Så himla söt, åh vad sugen man blev själv men inte än. Men riktigt gullig var hon, men hon sov ju mest när vi var där. Och glada blev dom för Hello Kitty klänningen också. Den var himla söt men för stor så den får hon växa i men det visste jag från början men det är ju bra. Kanske kan ha den till sommaren kanske..
Sen har jag städat bort julen också, skönt faktiskt att inte behöva tänka på det nu. Pluggat lite också, fy måste sätta fart nu så jag förstår lite när jag kommer tillbaka. Kommer verkligen vara nervös för denhär tentan men det ska nog gå bra hoppas jag. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa.. Eller hur?

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se