London dag 4

Då kom vi fram till den sista dagen. Vi skulle vara ute från hotellet redan vid 11 så vi försökte sova såpass länge som möjligt och sedan åt vi frukost och packade ihop allt. Gick smidigare än vad jag trodde. Vi fick som tur var lämna väskorna på hotellet eftersom vi inte skulle åka till flygplatsen förrän vid 14.30.

Beslutade oss för att man kan ju inte åka till London utan att besöka det fanastiska varuhuset Harrods. Kom dit och förundrades över hur mkt dyrt och fint det var där. Visste ju redan att vi inte skulle kunna handla något där men det var en upplevelse av att bara vara där.
Men vi gjorde en sak som inte är så vanligt. Vi beställde ostron på Harrods. Haha det var också spännande, jag blev ju inte direkt frälst över det. Kändes som en slämmig klump som smakade hav. Kan ni föreställa er då? Så satt vi där som tre fina damer :)

Därefter var det dax att hämta bagaget innan vi for till flygplatsen. Väl där behövde vi inte packa om så mkt för att det skulle gå så det löste sig fint. Checkade in och hann handla lite berusnings drycker. Åt lite innan vi gick till gaten. Planet gick inte förran vid 18.10 lokal tid och var även lite försenat men tillslut kom det och vi kom iväg.

Försökte sova så mkt som gick eftersom vi visste att det skulle bli sent ändå. Anläner iaf till Skavsta och ska hämta bilen. När vi ska åka iväg och ska betala för oss inser mamma att hon tappat bort biljetten, som att vi skulle behöva mer försening. Letar i hela bilen och hon är säker på att hon tog med den i plånboken men kan inte hitta den. Trodde att hon slängt den med en massa bussbiljetter och så i London. 
Vi skulle ju inte kunnat kommit därifrån om vi inte hade den och betalade för oss. Och det var ju inte gott om anställda där efter kl 23 på kvällen. Till slut hittar vi iaf den, i mammas plånbok :)

Sen hade vi bara de ynka 44 milen kvar. Mamma var gullig och lät mig sova så mkt som möjligt då jag skulle upp och jobba men det skulle ju hon med. Kom hem till lilla Järvsö vid 4 på morgonen och fick sova någon timme innan jag skulle upp igen vid 6.45 då jag började vid 7.45. Kan ju säga att jag var ganska trött! 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se