Helgen i korthet

I fredags jobbade jag ju till 18 och när jag kom hem hade K gjort storkok, med bemärkning på STOR. Tror att det blev 7 matlådor. Absolut jättebra!  SÅ nu har vi mkt mat i frysen.
Blev filmmys på kvällen med K och Majja. Mysigt med ljus och allt. Nu när det börjar bli mörkt ute.

På lördagen städade jag på Hj:s och sen hann jag inte så mkt mer då jag skulle vara på DHL vid 15. Gjorde mig iordning och sen bar det av. Började spela volleyboll, ja naglarna höll.. :) Vi kom sist men det var väldigt kul iaf. Sen blev det 5-kamp och tipsrunda. Därefter mat och dricka. Vart utgång på kvällen vilket var trevligt.

Vi sov läänge på söndagen och sedan slappade i soffan. På eftermiddagen åkte vi till Björn och Monica och hjälpte dom lite. Blev middag och fika också. Väldigt mysigt och trevligt. Sen hem och sängen.

Kom på att jag måste börja fundera lite på vad jag ska ha med mig till London med. Det börjar ju dra ihop sig :)

Kommentarer
Postat av: sofie

Tack :) Ja, men sådär kan jag känna. att man kommer på sig själv att man kisar och anstränger ögonen. får nästan hoppas på att dom tycker synen är dålig så man inte kastar bort pengar som undersökningen kostar :P haha. jodå, det hade jag. men jag tycker absolut om järnvägs mer! har aldrig lika kul på stadt som jag har på järnvägs :P du då? :)

2009-09-07 @ 15:12:16
URL: http://sbs.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se