Gårdagen och dagen

Äääntligen fredag! Men idag ska jag jobba över, duktig som man är så jag slutar inte förrän vid 18 ikväll. Efter det ska jag egentligen städa på HJ:s med men det kanske blir på söndag med.

Har lite funderingar om att kanske åka till Hudik i helgen eftersom det är marknad men vi får se vad som händer. Imorn blir det fest på jobbet iaf. Ska bli riktigt kul, först är det volleyboll tävlingl. Får se hur det går med mina naglar och sen är det femkamp och mat. Ska bli jättekul faktistk. Får se hur sent det blir men det blir lugnt för min del.

***

Igår hade ÄNTLIGEN datorn kommit till Bollnäs så direkt efter jobbet åkte jag och hämtade Tina och sen bar det av mot El-giganten. Datorn fick jag och även en datorväska och en designad trådlös mus som kompensation. Det var väl helt okej egentligen? Jag har ju ändå inge internet än så det är egentligen en princip sak för det ska inte behöva ta nästan en måndad för att få en datorn när jag var beredd på att få den redan den 12/8 då jag köpte den. Men men nu är det äntligen ordnat. Friden är åter tillbaka. :)

Blev en snabbis till Max också, jag köpte lökringar och Tina slog på stort med både chili chees och stips. Sen  köpte vi en lyxshake på vägen hem. Och den gick inte av för hackor, så himla god!
Jag och K städade när vi kom hem så nu är det rent och fint inför helgen och tvättkorgen är tom. Lovely!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se