London dag 1

Nu ska jag försöka skriva lite kortfattat om allt vi gjorde. Har inte kunnat lagt in bilder ännu men det kommer, jag lovar.

Morgonen börjar hos mormor, där vi sov över för att slippa stiga upp grymt tidigt.

Kommer till Skavsta, lite i senaste lagret, håller knappt på att hitta någon parkering. Sedan när vi ska checka in så visar det sig att våran väska vägde 16.3 och gränsvikten var 15, vi trodde det var 20. Så vi fick ställa oss och packa om och dona. Haha vad vi skämdes. Sen kom en person och sålde biljertter till flygbussen i Stansed som det senare visade sig att de lurade oss på 100 kr, yippie!

Kommer in genom passkontrollen och allt, många står redan i kö och vi fattar inte varför, vi har ju numrerade platser. Trodde vi ja, så vi fick sitta på olika ställen ner till England. Vid dethär laget kan ju inget mer gå fel tänkte vi. Kommer iaf ner och fram till hotellet vilket var jättebra, visserligen var rummet i källaren men jättemysigt ändå.

Bestämmer oss för att äta något så vi beställer afternoon tea, åh vad smaskigt gott det var. Sen är det tillbaka till hotellet för att göra oss klar för resans höjdpunt "Fantomen på Operan"

In till Her majesty theatre och hämtade biljetterna sen blev det sushi på en såndär häftig restaurang som hade ett rullande band så man fick plocka det som såg gott ut.
Teatern var helt fanastisk, så himla bra. Vi hade superplatser och såg allt! Det går inte att beskriva men en otroligt häftigt känsla och upplevelse.

Efter teatern tog vi en cykeltaxi tillbaka till Victoria station, annorlunda men kul. Tog en dring på en pub och sen sängen. Det var vår första dag i London.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se