Onsdag

Jaha redan onsdag då, känns himla bra. Sitter på jobbet och har nyss ätit lunch eftersom jag jobbar till 18 idag. Helt okej faktiskt när man fick lite sovmorgon.
Ikväll blir det träning i ljusdal, ska bli skönt att få röra sig lite igen. Fick ganska mkt träningsverk sedan i måndags men det är ju en känsla som är skön. SOm man gillar att man får men det är inte så skönt att ha det. Haha ni förstår :)
Sedan blir det nog spinning imorn, nu ska jag verkligen komma igång. Så får vi se hur det håller i sig, det kan ju säkert bli att man går ut för hårt och att man sedan tröttnar men är man flera så kanske det blir lättare då man kan sporra varandra. Sedan blir det afrodans på söndag. Så då får jag inviga mina harembyxor på riktigt.

Ute bara vräker snön ner, så jag hoppas att det går bra att åka hem. Har ju blivit lite skraj för att köra nu när det är både halt och mkt snö sedan krocken. Men tar man det lugnt så ska det ju gå bra, mer än så kan man ju inte göra.
Imorse när jag kom till jobbet var det någon som stod på min plats och motorvärmare, det är lite diffust att veta vilken man har men jag har trott att jag har stått på rätt iaf men nu ska jag få låna en kollegas här som just nu har gått på mammaledighet. Om du läser detta så hoppas jag att du mår bra och att allt kommer att gå bra för dig. Hoppas att du kommer och hälsar på när bebisen har kommit :)

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se