Världens kap!

Haha på lunchen var jag och skulle in och kolla på Röda korsen eftersom jag liksom är granne med dom. Och jag måste erkänna att jag tycker inte om sådana ställen som loppis och sånt för det luktar konstigt och är så mkt saker.
Men jag skulle kolla om de hade nåt fint vitrinskåp eller liknande och jag hittade faktiskt ett som var ganska fint.

Sen gick jag och kollade där skorna stod och det var där DOM var! Ett par skitsnygga pumps som såg helt nya ut alldeles i min storlek och allt! Det måste vara ödet, och när dom bara kostade 25 kronor så måsta jag ju köpa dem. Så idag  hittade jag mitt första second hand fynd ever. :) Det ni!

Snart slutar jag också,skönt! Då ska jag till farmor och farfar lite och sen ska jag kolla på min kära bror ikväll när dom har lucia på hans skola, myspys!

Var förövrigt i backen på kick off igår, det var skoj det! Ska bli väldigt trevligt att stå i liften framöver. Beställde även ett underställ från helly hansen tror jag det var.. ;)

Kommentarer
Postat av: sara

Okej, det kan jag förstå att det blir jobbigt om man inte trivs! Tur att det löste sig för dig vännen! Ja det kan vi absolut! Ni får komma över nån dag på starkvinsglögg, pepparkakor och knäck! haha! =) Ha det bra! Puss!

2008-12-11 @ 15:11:29
URL: http://annasarachristina.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se