Att hitta rätt är inte alltid lätt

Igår bar det av till S-hamn för att köpa sänggavel med Kristoffer. Hade tagit ut en vägbeskrivning från hitta och var så nöjd. Men gosen blev senare från järvsö än beräknat för det var så halt sån jag ringde och sa det och frågade om det var rätt adress jag hade och det var det ju såklart inte.
Haha vilken tur att jag frågade kände jag. Så då fick jag skriva ut en ny men jag säger då det, deras kartor är inte alltid det lättaste.

Vi kom till söderhamn och skulle försöka börja läsa på vägskyltar men det slutade med att kristoffer stannade bilen och inte skulle åka en meter till innan jag ringde och fick en lättare vägbeskrivning. Men skam den som ger sig, det tänkte jag inte göra och till slut efter X antal psykbryt hittade vi så det kändes bra. Men beskrivningen kunde gjorts mkt lättare insåg vi när vi åkte tillbaka, men det var ju så dax då..

Sen bar det av hemåt, nöjd och belåtna med en fin sänggavel i bilen.
Idag är det fredag vilket känns såå skönt! Ska äta med Hj:s idag  på kramsta klockan tre så det ska bli gott. Sen har jag  tänkt att jag ska slinga håret också i helgen, om jag hinner vill säga men det hoppas jag. Bara det blir bra, så det inte blir kycklinggult eller liknande. Håll tummarna!

Nej nu ska jag fixa lite saker. PuSs

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se