Dagen före dopparedagen!

Oj oj imorn är det julafton och jag känner att jag inte är riktigt beredd, eller jag är ju klar med alla klappar och så men det har gått så fort. Kan inte förstå att det är imorn tomten kommer :)

Ska jobba till tolv idag så det känns skönt men jag får betalt till tre så det är ju bra. Då ska jag hem och städa på hj:s en snabbis och sen hem och packa det sista innan det bär av till bollnäs igen. Åh det ska bli så mysigt tycker jag men lite jobbigt ändå eftersom man vet att det blir sista julen tillsammans i huset och sista julen med att fira tillsammans med Petra, kanske iaf men därför ska jag försöka njuta till fulla drag av det hela.  Haha misstänker att jag kommer vara rätt slut imorn kväll när vi har vart hos farmor och farfar och firat allihopa. Jag har ju en lillebror och en kusin som tillsammans kan låta som en halv skolklass, men det med kaoset hör nog lite till julen ändå på nåt underligt sätt, eller?

Var och fyllde naglarna igår också så nu är dom fina inför jul och nyår. Men nåt som inte är vackert är mitt håt, slingade det igen igår, nu med två förpackningar och det fick sitta i i 60 min men det blev ändå inte liksom blont utan åt det gula hållet. Skitfult! Men jag tänkta tvätta håret med silvershampoo imorn och se om lite utav det gula går bort för jag vill ju liksom vara blond som innan. Men så farligt kanske det inte är, dramatiserar kanske lite mkt men det känns sådär.. Men det ska väl bli bättra hoppas ja :)

Nej nu ska jag fortsätta lite.

xoxo

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se