Varför ska det töa?

Börjar känna mig en aning orolig nu inför julen när det har börjat töa som bara den, förstår inte varför det ska börja göra det bara för att man såg fram emot en vit och gnistrande vacker jul iår! Hmm, men jag har hört att det ska bli bättra i helgen så vi får hoppas på det.

Igår var det ju tänkt att jag skulle vara så effektiv genom att städa, slå in julklappar och gå ut och gå men så blev det inte riktigt. Först städade jag på Hj:s och sen åt vi middag jag och gos. Han skulle på hockey och ta sin nya skoter dit och man bangar ju inte för att åka lite ny skoter så jag följde med dit och sen gick jag därifrån strandvallen till skästra för att hämta bilen där. Kanske inte var såå långt men det   var jätteskönta att komma ut och få lite frisk luft. Gick där i en varselfärgad reflexväst och trivdes. Sen duchade jag och kollade lite på Titanic. Så vart den kvällen.

År så trött idag, förstår inte varför men snart är det helg men då ska jag ju jobba men det går nog bra,ska bli skoj att stå i barnliften iaf :)

Over and Out!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se