Måndag.. igen

Japp då var det måndag igen och jag ville verkligen inte stiga upp ur sängen, det var svårt men till slut måsta det ju gå för annars skulle jag missat tåget och det vore ju inge bra. Men men, nu är jag här iaf.

Nu börjar jag känna att  jag verkligen längtar till julen, det ska bli så mysigt! Med ljus, familjen och en massa god mat. Men jag ska försöka att inte äta allt för mkt för när man gör det så blir man bara tokmätt och det är verkligen ingen skön känsla. Kan ni nog hålla med om också.

I helgen jag har jobbat lite, festat och vart på julbord, sedan blev det även pangbakfylla igår. Fy fan för det men jag får ju absolut skylla mig själv faktiskt. Men det var ju supertrevligt på lördagen iaf. Har tänkt att det blir nog en väldigt lugn juldag och nyårsafton för mig eftersom jag ska jobba dagen efter på båda dagarna, och då måste man ju vara pigg :)

Och igår kväll var vi och kollade på min fina syster när hon blev krönt som lucia, dom var så duktiga och fina allihopa och man satt där och var så stolt så det var inte sant. Jättefint och stämmningsfullt kan jag säga!

Nej back to work! Yes...

Kommentarer
Postat av: Kristin

Vi har inte bokat än, ska fixa de nu kring jul för då kommer hon hem. Men det ser ut att bli Thailand :)Ser att du har sagt upp dig, det tycker jag var bra med tanke på att du inte verkade trivas. Som du säger måste man se till sig själv i första hand, o det är fan inte värt de om man mår dåligt. Allt brukar ändå ordna sig i slutändan, så om du inte har hittat nåt nytt jobb nu (fast du ska jobba i backen va?) så hittar du alltid nåt till slut.

2008-12-15 @ 09:51:49
URL: http://majakristin.blogg.se/
Postat av: tiina

Vad söt du är syster, du är bäst! <3

2008-12-15 @ 15:50:47

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se