Torsdag!

Yes det är redan torsdag vilket betyder att det inte är alls långt kvar till helg, gud  vad skönt. Detta har varit en dryg vecka då det har vart en massa saker som har strulat och än är det väl inte slut eftersom allt med telefonerna fortfarande inte är klart men jag hoppas att de kommer och fixar det senare idag. Det skulle vara guld värt :)

Men det löser sig, det har det ju gjort hittils iaf men jag måste medge att det är lite jobbigt att sitta här på lagret nu då jag inte har nån att prata med och inte heller har nåt fönster att kolla ut genom men det är ju bara att bita ihop. Men man måste ju få klaga ibland kan jag känna och berätta vad man känner.

Igår var jag till Josse och kollade på lite Sunes Jul. Åh, det är också en film som troligen aldrig kommer att gå ur tiden, det är så bra. Men jag måste åka hem vid halv nio eller vad den var då jag måste ducha och packa lite eftersom jag ska sova hos pappa ikväll. Det pga att vi ska ut och äta i Vallsta med jobbet hos en man som heter Carlos som ska göra  gudomligt god mat så det ska bli jättetrevligt. Sen hoppas jag på nåt glas vin med kanske :)

Nej nu ska jag ut och ställa upp lite varor på hyllorna. 

Får avsluta med lite Sunes jul! Håll till godo! 



 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se