Shopping

Håller precis på att fixa litenaglar igen. Blir typ samma som förra veckan men men, ska ju försöka spara ut dom lite mer innan jag börjar avancera. Tyvärr gick en nagel sönder häromdagen, inte helt av som tur var men nästan. Försöker vara försiktig så man slipper fastna i något så det ska nog gå bra. Har iaf varit iväg ikväll och fått veta min fettprocent i kroppen. Vet inte hur tillförlitligt det var men det var tydligen inte så illa som jag trott iaf. Sköönt!
Imorgon bär det förhoppningsvis av hemåt. Har packat och fixat, har även lagat korvstroganoff och lagt ordning inför resan nästa vecka! Sooom jag ser fram emot det. Wie ska bli skönt!

Idag var jag in till stan också, skulle köpa skor åt Tina, hittade självklart till mig själv med. Men men det blev ju inte så dyrt. Shoppade solkräm inför stundande semester så det känns bra. Köpte även en ny hårborste men svinborst. Dom är ju så bra, passar perfekt till mitt hår. Har ju en likadan sedan innan men den är rätt sliten så det var dags för en ny. Dessutom var det 20% om man hade Åhléns klubbkort. Bra, bra!
Nu ska jag sätta på stenarna också, vill ni se resultatet??

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se