Ovant!

Jaha idag var det första dagen med "nya håret" och det kändes jättekonstigt till en början. Åmade mig hela kvällen igår om att de inte blev bra men nu tror jag att jag tycker det ändå.. :) Jag ville ju ha förändring och det var ju precis de jag fick. Det är ju bara att vänja sig vid det men jag tror ändå att jag vill ha lite mörkare framöver. Men dethär var ju alltid en start, som jag är glad över nu att jag tog. Men vem vet, imorn kanske jag ligger och gråter i sängen..

Idag var jag till ljusdal och fikade på "Finnen" med världens bästa Josse och hennes kusse Kajsa. Otroligt trevligt och mysigt när jag inte träffat henne på evigheter känns det som. Satt och diskutera våra upptagna liv. Eller inte! Haha både hon och jag har inte allt för mkt att göra. Men det har ju också sin charm! :)

Sen kom jag hem och började dona lite hemme med min K♥. Satte upp en jättefin lampa över köksbordet som vi köpte när vi var i Bollnäs.
Nej nu tror jag att jag ska ta och använda mig av min nya OBH Nordica blender genom att göra en bär smoothie. Mmm! Även den köpte jag på El giganten! :)

Sleep tight! 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se