Storröjjaren Tove-Li

HAha idag ska ni veta att jag har ont i typ hela kroppen! Det beror på att jag var i Lassekrog igår och gick med en grästrimmer hela dagen. Spännande till en början men på slutet var jag helt slut!
Och min kommentar från min älskling var "det är första gången på vårt förhållande som du verkligen jobbar så svetten rinner som jag sett!" Ja och det gjorde det verkligen, kände mig så äcklig. Och otroligt snygg dessutom.
Detta var min utstyrsel: en blå meckar overall, stora stövlar och en par hörselkopor som satt ihop med ett visir. Kan ju bara tänka mig vad folk som åkte norrut trodde, tur att det ändå är ganska långt ut i skogen så ingen kände igen mig.. Vad jag vet iaf? :)

Innan det var vi upp till kårbäle för vi skulle köpa tännstift till trimmern och på vägen såg vi en älgko med två kalvar bredvid i skogen. Häftig känsla när det ändå var så nära.
Och jag hade min kamera med mig för en gångs skull men när jag skulle knäppa är min så dum för det tar ett tag innan den knäpper och på den stunden hann älgarna såklart springa ifrån, men jag fick ju ett fint kort på skogen men det var ju inte det som jag hade till avsikt.

Idag är jag hos mamma en sväng och ska vara med syster idag och ikväll för mamma är på nån kryssning. Tänkte åka till bibliotektet också och se om man hittar någon bra bok.. Tips någon?

Jo, om det är någon som har typ lika tråkigt som jag om dagarna får ni gärna höra av er om nån vill hitta på något. Vore skoj tycker jag!

See ya!

Kommentarer
Postat av: josefine

haha, vad duktig du är fisen som donar i trädgården. blå overaller är överlag väldigt snyggt!



jag sitter på jobbet i ett grått stockholm. måndagsseg, men vad sjutton! charlotta von zweigbergk var på besök på förlaget som sitter i samma lokaler som oss i förmiddags. det var ju trevligt!



joyce carol oates skriver underbart. håller på och läser hennes "blonde" nu, som handlar om marilyn monroe. den är väldigt bra!



saknar dej. puss vännen.

2008-09-08 @ 14:39:45
URL: http://senapsgul.blogspot.com

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se