Senaste dagarna!

Oj oj nu har det varit torka på denna front, inte bra men jag har liksom inte haft nån tid över. När jag jobbar har jag fullt upp med att lära mig allt eftersom det är jag som ensam kommer sköta allt efter den sista denna månad. Spännande men nervöst men nu börjar ju få ett litet hum om allt. :)

Har pendlat fram och tillbaka så man stiger ju upp i ottan när bussen kommer 06.53 så det är lite kämpit men det går. Får ju vila lite på bussen.
Vad är det mer som hänt då? Jo idag var jag ledig eftesom de skulle rensa bort en massa på kontoret så idag har jag varit på Synsam i Bollnäs och kollat hur det fungerar där då mina tankar gått lite mer åt optiker hållet nu.. Har vart med och gjort synundersökning, slipat glas, färgat linser och mycket annat. Väldigt intressant och lärorikt. Sen stannade jag hos pappa och följde med lillebror på innebandy. Mkt roande att se på när de små liven sprang febrilt framotillbaka.

Imorn blir det först lagret innan det bär av mot kontoret men vad som händer senare i helgen är lite oklart, det blir nog inge dricka iaf då jag inte mådde särskilt bra ens i måndagsmorse.. Var det någon som hällde nåt i våra glas Sara? Eller drack vi bara mkt?? :p

Nej snart blir det sängen då jag ska upp tidigt.

Kollade på bilder från våran student idag också. Guud vad jag saknar alla i klassen har jag kommit på, längtar absolut tillbaka till studentveckan och studenten.. Har aldrig haft så kul! Tack alla som jag var med då ni gjorde veckan oförglömlig! Kommer alltid minnas den.

Nej nu ska jag borsta bissingarna (tänderna)
Natti Natti!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se