Allt går...

Det finns ju ett ordspråk som går "det som inte dödar, det härdar"
Och det är något som verkligen stämmer, när allt bara är skit så kan det ju bara gå bättre.
Det är en erfarenhet jag har fått lärt mig detta år och det har gjort mig så mycket starkare, jag tror mer på mig själv.

Anledningen till att jag kan säga att det är något som jag lärt mig är att det har hänt så mycket detta år.
För nästan precis ett år sedan försvann en människa som stod mig nära hastigt från denna jord, jag kan ibland fortfarande inte förstå det, sedan precis då började jag på en ny skola, i en ny stad där jag inte kände någon. Man fick försöka ta kontakt med personer även fast man var ledsen och mådde dåligt.
Skolan i sig tog jättemycket tid eftersom jag inte är lyckligt lottad med att fått förmågan att läsa något så att man sedan direkt kan det. Jag måste verkligen trycka in det i huvudet.

Mycket har varit upp och ner men det har verkligen gjort mig starkare. Jag inser att jag kan så mycket mer än vad jag tidigare har trott och jag har också insett att man ska försöka ta vara på varje dag för det kan ändras så himla plötsligt. Förut gav jag upp så lätt och bara sa att jag kan inte, det går inte. Dock har jag ju vissa sådana tendenser kvar men förtusan man kan ju inte säga att det inte går förrän man har provat. Jag har ju t.o.m. tatuerat in en fras som min gammelmormor brukade säga: "allt går bara viljan är god" Och det stämmer, allt handlar ju om inställningen. Har man som inställning att det ska gå dåligt och är negativ, förmodligen går det då inte heller så himla bra. Sen kan det ju gå dåligt även fast man är positiv men man mår ju bättre av att se saker från den ljusa sidan.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se