Onsdag

Onsdag redan på första skolveckan oc allt känns fortfarande bra. Ska ta och renskriva lite saker nu och sen gå och handla lite. Behöver verkligen ett batteri till brandvarnaren som har pipit lite då och då sedan första natten, skapligt störande så nu slår jag slag i saken och ska fixa ett nytt.

Kom ju till lägenheten igår och kände mig lite rastlös, så jag ringde Sofie och frågade om jag fick komma och våldgästa henne i Tierp. Och det gick ju super så då hoppade jag på tåget och for dit. Jättekul att träffas och se hur hon bor och liknande. Hade lite sightsing och sen for vi hem och kikade på filmen "Hur många lingon finns det i världen" Har ju inte sett den innan och den var bra, trodde att det skulle vara bättre men helt okej men sorglig mellanåt. Sen var det sänggång. Nu har jag precis kommit tillbaka till Gävle. Ska plugga lite nu för imorgon är första seminariet, föreläsning på fredag förmiddag och sedan åker jag hem i helgen. Känns bra det.

Hm har lite i-lands problem igen, Tina (lillasyster) fyller år i helgen och jag vet inte alls vad jag ska köpa. Förslag??


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se