Sista arbetsveckan

Ny vecka igen men det är SISTA arbetsveckan denna sommar. Tänk vad fort det har gått, helt sjukt. Vipps så var hösten här liksom. Och regna gjortde det också imorse. Dessutom är jag gräsänka igen, K åkte igår kväll redan. Men det går bra, kommer ha fullt upp hela veckan så det gör inget.

Idag efter jobbet har jag massa ärenden jag måste fixa. Ska köpa nya kollegieblock, lite roligare då när man har fina saker att jobba med. Sen ska jag köpa ett iphone displayskydd, måste ju ta hand om den och har hört om ett som är som en silikonskal som ska vara toppen. Därefter ska jag hämta en bok på bibblan som jag har väntat på.

Hade fått post också nu i fredags, första kursen jag ska ha är handelsrätten. Wie jag längtar, det jobbiga är att jag ska då köpa en lagbok. Som är svindyr och dessutom väger bly, men lätt värt det för alla jag har pratat med tycker att det är superintressant. Och det tror jag att jag med kommer tycka. Woho snart drar det igång och jag är laddad faktiskt, känns jättebra att jag fått tillbaka lusten att plugga för det var bra trögt där på slutet i våras. Och sen är det så skönt att jag är klar med alla tentor hittills, inget som släpar efter. Lättnad!!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se