En bra dag!

Idag har det varit en förhållandevis bra dag. Har fått sovmorgon, sedan har det gått ganska bra på jobbet. Har varit på mattelektion idag och det gick väl sådär, fick lite ångest då det är så lite tid kvar tills det ska vara klart och jag har ju nyss börjat i boken och förstår väldigt lite. Men jag ska klara det! Måste göra det.

När jag kom tillbaka till jobbet var jag på möte med min chef och fick väldigt mkt beröm så det känns faktiskt toppen. Så man får veta att man är duktig då man sliter som ett djur vissa dagar. Dom verkade himla nöjd med mig och då blir man ju inte annat än glad liksom. För jag har ju inte jobbat här i ens ett år!

Och snart är det bara 40 min kvar tills jag slutar. Så himla skönt och då bär det av till Ica för lite handling för ikväll blir det tjejmiddag hemma hos mig. Ska bli himla kul att träffas lite. Det blir jag, Sandra, Sara och Monica. Yes yes, får se om det blir någon film eller nåt senare.  Ska försöka att lägga mig i ganska bra tid då jag ska börja jobba vid 7.15 imorn. Men då får jag ju sluta tidigare iaf.

Nej nu kör vi spurten mot jobbdagens slut.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se