Tisdag 31/3

Började tidigt idag men det är också himla skönt då jag slutar redan vid 15.15 men då har jag ju Hj:s kvar också förstås.
Igår blev det lite mattepluggning iaf och sedan kom Sandra då vi skulle kolla lite på resa men det slutade med att vi bestämde oss för att ta det en annan gång. Det matchade inte riktigt med de tider vi hade och sen hittade vi ingen billig resa som passade våra plånböcker till ett varmt ställe. Hittade en jättebra till Egypten men då kostade bara resan 4900 tror jag och då blir det lite väl mkt då man även  ska leva och äta en vecka också. För när man är på semester är det ju skönt att kunna unna sig lite iaf. Känns himla trist men vi var överens om det och vi får helt enkelt ta det senare då vi sparat lite mer och vet att vi kan hitta något till bra pris.

Avslutade kvällen med att fika skorpor och dricka te, det var ju himla gott faktiskt!
Och idag måste jag gå till han som sitter med scheman på jobbet och förklara hur läget är, bara dom inte säger att jag inte kan ta tillbaka semestern, kan dom göra det??

Så måste jag lämna in för sommarsemestern, ska jag ta 4 veckor eller spara 1.5 veckor och bara ta 3.5 i sommar. Men å andra sidan vet jag inte hur läget ligger till i höst om jag ska börja plugga eller inte. Hmm mkt funderingar blir det nu.

Nej  nu blir det en kopp te tror jag.. från Friggs.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se