Hudik med syster

Justja igår var jag ju i Hudik med syster Tina. Haha vad kul det var, skulle ju dit och göra ett nytt pass. Slutade tidigt från jobbet och allt så jag skulle komma iväg i tid. Ringde Tina och hon ville ju med och hon var på stationen. ( i ljusdal trodde jag självklart) Men så var ju inte fallet, hon var ju redan i järvsö men som tur var så hoppade hon på tåget mot ljusdal igen så det gick bra. Medans jag väntade köpte jag en supersnygg keps på Inferno och sedan var jag förbi systemet och inhandlade rusdrycker tills ikväll.

När vi kom till Hudik åkte vi först till Donken och köpte oss en ostburgare för att stilla hungern och därefter bar det av till Polisen.
Jag måste ju verkligen varit den omständigaste igår iaf, först tog jag ett kort. Gjorde klart allt och när hon frågade om jag var nöjd var det ju lika bra att säga att jag inte var det när jag inte var det. Fick göra om det, nej då sa hon att jag såg för glad ut. Nuförtiden ska det vara ett neutralt ansikte så jag fick knäppa om mitt kort två ggr. Haha men till slut löste det sig iaf.

Sedan blev det rusning genom affärerna på 20 min innan dom stängde. Men ändå hittade jag ett par shorts,ett linne och en tröjja. Jag lyckas ibland!
Sen åkte vi och åt igen, så efter det rullade vi fram. Åkte en snabbis på Coop i Hudik med och köpte slingfärg,tulpaner och shampoo.

Därefter tog vi racern och styrde mot järvsö igen via kalvstigen. Kom hem ganska sent och började genast slinga håret, för att spara så mkt tid som möjligt gjorde jag det och medans jag väntade på att håret skulle blekas städade jag toaletterna, dammsög,vattnade blommor,diskade och plockade iording så nu är det rent och fint hemma. Städade inte allt för mkt då det säkert kommer blir skitigt idag om det kommer folk.
Kom i säng ganska sent och upp tidigt så i värsta fall får jag ta en koffeintablett idag och hoppas på att man piggnar till.

Hur har ni haft det?


Kommentarer
Postat av: Tina-lina

DU ÄR B Ä S T <3

2010-03-19 @ 09:08:37

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se