God morgon!

Idag känner jag att jag kommer bli väldigt trött. Anledningen till det är att jag först och främst var uppe lite väl länge igår och sedan vid 3 kom K hem efter att han hade skjutsat folk och då blev jag pigg som bara den och pratade länge och väl. Sen lyckades han somna men inte jag, och han snarkade! Blev så himla trött och tänkte att jag verkligen måsta sova och då går det ju verkligen inte.. Eller så blir det så att jag blir överpigg hela dagen som att komma in i andra andningen och sen ikväll komma hem och tvärslockna...
Och idag är det ju torsdag=städdag. Tråkigt men men. Det måste ju göras, bör bädda rent i sängen med som luktar brun utan sol. Och det vet ju dom som använt det att det är ingen superdoft direkt att känna.

Igår färgade en kompis håret också, rött! Precis som jag vill ha och har funderat på och det blev skiiitsnyggt! Blev verkligen avis, hon var också blond innan men inte lika blond som mig. Skulle jag prova det tror jag nog att jag skulle se ut som en morot, och det är ju inte särskilt läckert. Inte på mig iaf!

Nu blir det en stoor kopp kaffe.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se