God natt!

Men nu är det natta här i lägenheten i Gävle. Sista natten här nu på ett tag, imorgon får jag jullov och blir hemma länge. Funderar på hur mina blommor ska må men får vattna ordentligt imorgon och hoppas på det bästa. Dom klarade sig ju förra julen. Och det är ju bara tre stycken jag har.

Har iaf varit en bra dag mestadels, först föreläsning, sen fick jag veta att jag klarade förra tentan, tror ni att jag blev glad eller? :) Bästa julklappen hittills. Haha! Sen gjorde vi uppgiften som ska in imorgon så nu är allt klart innan jul. Får se hur mycket plugga jag får gjort nu på lovet men måste försöka lite då och då eftersom när jag börjar skolan igen är det bara 10 dagar innan sista tenta denna termin.

Sen imorgon tar jag tåget hem vid 17, blir nog till att skotta det första jag gör men lånar nog K:s fyrhjuling då, han är ju inte hemma än så man får försöka agera manlig då ;)

Snart är det julafton och jag har nog inte riktigt insett det än, vi pratade om det idag på skolan. Förr hade man ju nedräkning cirka en måndag i förväg och nu är de bara dagar kvar. Tiderna förändras..

Tog en fika med tjejerna ikväll också på Java nere på stan, en liten avslutningsvis då alla åker hem över jul och nyår. Trevligt som alltid!
Nu är det läggdags så det blir tisdag nån gång! Natti.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se