Tävling

Sitter och gör en liten provtenta inför imorgon för tillfället. Så plingade det till i mobilen och påminnelsen om Lensway tävlingen kom. Tur, för det hade jag glömt bort. Så nu är jag anmäld och tävlar om 2000 par gratis glasögon som dom ska lotta ut. Skulle vara kul att ha chansen att vinna. Elller hur? Ett par fina glasögon efter jul liksom. Inte helt fel, har ju ändå funderat på att köpa nya. Får veta om man vann imorgon på förmiddagen. Spännande!
2000 par är ju ändå mycket, om jag bara visste hur många som var med och tävlade skulle jag ju kunna räkna ut sannolikheten för att jag skulle vara en av de som vinner. Hahah skadad av den nuvarande kursen eller vad tror ni? :)

Tog en prommis imorse iaf med mamma till sjukhuset. Sista gången hon var där idag så nu räknas hon som frisk. Inge mer besök där nu får vi hoppas. Receptionisten hälsade hejdå och sa även att hon hoppades att de inte skulle ses mer där och det får vi verkligen hålla tummarna för.
När jag kom hem tog jag en varm dusch, kände inte förrän då hur kall jag var om låren. Oj vad de stack och pirrade. Ingen behaglig känsla. Men nu sitter jag i min myszipperall och pluggar så nu är det frid och fröjd.

Ska nog snart ta och göra lite soppa till lunch. Och lite lunchtv på de, fint som bara den. Och ikväll blir det godmiddag, matvete, bacon, avocado och tomat. Precis som middagen innan tentan sist, får hoppas att det bringar tur, gick ju himla bra sist iaf.
Nej nu ska jag rätta min "provtenta".
Tjing



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se