Söndag!

Nu är det söndag, igen! Tiden går så fort, men snart är de ju jul så då får det gärna gå fort. Är åter i Gävle. Sitter här med en kopp kaffe och ska läsa lite innan jag slänger mig i sängen. Satt med Bella på tåget ner och pratade om allt möjligt. Himla trevligt, och vi bestämde att vi skulle ta en fika eller liknande nån dag. Man får ju liksom passa på när man bor i samma stad.
Apropå att tiden går så fort, imorgon är mamma inne på sin femte och sista vecka här i Gävle. Det hat gått så fort och jag är jätteglad att allt har gått så bra. Känns skönt!

Idag var jag och mamma på julmarknad på stene också, köpte dock bara en god lussebulle. Men mysigt var det. Och som tradition är så var det även uppträdande av järvsö lucia, där då Bella är med iår. Dom var så fina så!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack! Jag brukade ha sådana naglar förrut och då gjorde jag dom i Ljusdal hos våran granne, hon var jätteduktig. Hon jag gjorde hos nu var inte lika bra och de har börjat släppa i kanterna redan. Hon höll till i Sätra. Men det var lite svårt att ha de här naglarna med blöjbyten och sånt, så det blir inga fler på ett tag heller, haha! Ah, Thailand blir härligt, blir borta 15 dagar. :) Såg att ni har första statistiktentan nu, hur känns kursen? Visst hade ni engelsk kurslitteratur? funkar det bra? Tyckte kursen var krånglig fast vi hade svensk litteratur :P

2011-12-05 @ 07:51:46
URL: http://sofiewallberg.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se