Måndag 12/4

Är slarvig varje helg nu. Förstår inte...
I lördags gjorde jag iaf högskoleprovet, det var intressant men det kändes inte som om det gick så bra. Ska ta mod till mig och rätta lite senare idag. Men förra året kändes det inte heller så bra men gick ganska bra så det kanske är samma sak iår.
Sen var vi på bergen en sväng och efter det åkte jag till Olle och Sandra och åt grillat och hade trevligt. Men jag var nykter så det var skönt! Åkte upp på järnvägs en sväng, känner att det kunde jag skippat nu såhär i efterhand men men gjort är gjort.
På söndag morgon tog jag en skön prommenad i solen från kyrkan och upp mot Kramsta och tillbaka. Jätteskönt var det att gå i sin takt och bara lyssna på alla ljud. Försökte att hitta lite vårtecken men hittade bara små små blommor, vet inte vad dom heter. Med dom är blå. Kanske ni vet vilka det är? Knäppte ett kort men det syns inte så bra. Får fixa bilden senare.

Sen åkte jag hem och solade i bara bh, det var så himla varmt! Lyssnade på musik medans och bara njöt av solen, tror t.o.m att jag somnade en stund.

På kvällen var jag upp till Ljusdal en sväng och träffade ett medium. Mer om det skriver jag senare!

Nu blir det en kopp te. Tjing


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se