Var det dumt?

Har kommit hem nu och duschat lite och nu sitter jag i morgonrocken och kika här. Ska kolla igen på matten också ,ska ju göra prov imorn igen och då ska jag verkligen klara det annars ger jag upp.

Satt och funderade igen som jag brukar göra. Var det dumt att jag sökte ekonom i Sundsvall?? Skulle jag sökt till Sthlm som första val?
I Sundsvall har jag ingen koppling, inga vänner och ingen familj. Fast det är väl det som är lite kul också. Lite utmaning sådär. Men i Stockholm har jag både mormor och morfar. Många vänner bor där och jag har en del kontakter så boende skulle inte vara något problem.
Visserligen är det mycket längre men det är många som bor här och jobbar där nere som man säkert skulle kunna åka med dom. Åhh nu när man skriver det såhär så ångrar jag mig lite. Men det kanske är mycket svårare att komma in där också? Sen känner jag lite att jag skulle vilja gå mot strömmen och strunta i storstan och välja Sundsvall före.
Men alla dom som känner mig vet ju att familj och vänner betyder mycket. Aja nu ångrar jag mig faktiskt lite, eller mycket. Men somsagt vet jag ju inte ens om jag kommer in eller inte... Jag har ju inte ens klarat matte c än. Jag hatar att tänkta så mkt i efterhand när det ändå är för sent för att ändra sig.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se