Lön ju!

Nu är lunchen intagen och det blev en köppaj (kan man skriva så) med kyckling och till det körsbärstomater. SÅ himla gott! Nu är det bara ca 2.5 timmar kvar för mig idag, yees!
Sen åker jag hem för att äta lite god fredagsmiddag bestående av kycklingfajitas, sjukt gott det med. Sen har jag inga mer planer för denna helg mer än att TOKPLUGGA! En promenad skulle man kunna ta också, det skulle inte heller skada. Måste försöka komma igång, när jag gick med Carro härom kvällen var det ju jätteskönt och friskt. Men det är ju det att man ska komma iväg också, det är där skon klämmer för mig. Men ska försöka bli bättre eftersom man mår ju mycket bättre av det.

Snöade nyss gjorde det med, sjukt. Men det är ju aprilväder. Men somsagt det har ju varit ett visst antal gånger under min tid i livet då det snöat på min födelsedag och den är 17:e maj!
Aja nu ska jag fortsätta med mitt här men vill egentligen bara hem. Skönt med helg iaf snart och ännu skönare när det är löning! Wiee! Det behövs nu kan jag säga.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se