Rockrösten

Nu är helgen redan över, tycker att det gick så himla snabbt så jag hade inte tackat nej till ännu en dag. Men nu sitter jag på jobbet iaf, får sitta på chatten idag eftersom att jag nästan inte har någon röst alls.. Fy inge kul att inte kunna prata.

Har iaf haft en lugn och trevlig helg med mkt kompisar och god mat. Och nu hoppas jag på att jag blir friskare snart, sitter här och snorar och kan knappt prata men det är iaf lite bättre än igår för då kom det bara pipljud när jag försökte prata. Men i lördags var häftigast för då hade jag lite hes rockröst, sån skulle jag kunna ha hela  tiden. haha.

Börjar bli lite nervös inför morgondagen också, det är ju då jag ska göra en tattoo! Har suttit och kollat på lite olika stilar nu som jag gillar som jag ska skriva ut texten med så får vi se vart detta bär. Bra kommer det bli iaf tror jag.
Sen måste jag försöka kolla på matten mer också och göra ett omprov eller vad jag får göra, känner att jag måste hoppa upp ännu ett snäpp om jag ska hinna med kursen. För tydligen är kapitel två ännu svårare.. Hmm inte kul men det måste göras. Annars är det bara att vinka farväl till utbildningarna jag vill komma in på.

Nu nu ska jag ta och chatta lite mer.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se