Fredag morgon

Äntligen fredag, som jag har längtat. Sitter på jobbet då jag var här redan vid 7.15. Det ni! Skönt att sluta tidigt ju.
K kom hem igår och masserade ryggen sen låg jag med värmekudde hela natten så nu känns det väldigt mkt bättre. Det tackar vi för. Fy det var inte alls kul igår för jag måste gå som en gammal tant och luta mig framåt för att slippa smärtan men när jag väl sträckte på mig och gick rakt blev det ännu värre. Så nu hoppas jag att det inte kommer tillbaka idag.

Idag är det jag som har fredagsfika här på jobbet och då bjuder jag på kladdkaka + grädde och kolakakor. Hoppas på att det smakar bra. Insåg igår att det är ju faktistk himla kul att baka, att skapa något själv istället för massa köpefika eller bröd. Så på söndag kanske jag ska ta itu och baka lite matbröd. Vi får se.

Nej nu ska jag ta lite C-vitamin brus och hoppas på att jag slipper bli förkyld framöver, känns som de flesta är det nu fast jag brukar sällan bli sjuk så jag hoppas att jag slipper iår med. *peppar, peppar*

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se