Tisdag och tillbaka på jobbet

Back to work again! Känns sådär men det blir ju en lite kortare vecka än vanligt iaf. Så det är ju ett plus i kanten. Shit denhär veckan måste jag plugga som ett as. Ska försöka göra klart första kapitlet så jag kan göra ett prov snart. Hoppas på att jag klarar det och då är det ju BARA 3 kapitel kvar men typ 150 sidor. Känns sådär, man jag har ju gett mig den på att jag ska klara det.
En massa annat som också ska fixas. Måste skriva antagningsbrev till KY-utbildningar och sen ska jag söka skolor. Är ju bara några dagar man har på sig kvar och med min tur och glömska glömmer jag väl det fast jag satt påminnelser lite här och var.
Det skulle även vara bra om man kikade på något gammalt prov också tills på lördag då det är stora högskoleprovet. Oj oj idag ska jag klå mitt förra resultat. Vi får se hur det blir, men de brukar ju gå bättre andra gången eftersom man är mer beredd på det hela och vet hur själva upplägget fungerar. Håller tummar och tår!

Har förövrigt haft en väldigt bra och lyckad påskhelg med mkt trevligheter. Det tackar jag för! Och igår när vi var och grattade lillebror blev Star Wars legot väldigt uppskattat vilket var tur. Det är så skönt att ha lite familjeträffar ibland med alla.
Nej nu ska jag ta en kopp te, har fortfarande lite ont i halsen. Skriver mer senare..

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se