Onsdag 28/4

God morgon! Ny dag och nya möjligheter eller hur var det. Solen skiner ute iaf men tydligen skulle det bli regn senare. Inge kul! Sitter på jobbet nu och idag jobbar jag till kvartifyra. Sen ska jag till duktiga Adelé och fixa naglarna. Det är verkligen behövligt nu kan man säga. Men då kommer jag till dagens i-landsproblem, hur ska jag fixa dom? Ska jag köra med det klassiska vita och snygga till det med någon sten eller ska jag vara lite wild and crazy och köra något jättespeciellt? Hm det är frågan det..

Har iaf gjort klart ansökningarna till KY-nu så idag slänger jag dom på posten så får vi se. Ikväll blir det nog plugg som vanligt men en prommis skulle sitta bra det med. Får se vad som händer.

Satt igår och fundera om man skulle åka upp till Ljusdal på "tjejkvällen" och kika lite men det blev att jag var hemma istället och det var nog tur för annars hade jag handlat något jag egentligen inte haft råd med. Är så sugen på att åka till Gävle eller Sundvall och vårshoppa lite och gå på IKEA men det får vänta lite tror jag. Lika bäst ju. Men sugen är jag! :)

Nej nu ska jag ta och engagera mig lite i jobbet. Lika bäst det så får vi se när det är handledartid idag. Spännande!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se