Måndag 26/4

Ny vecka och nya tag. Denna helg har varit riktigt bra tycker jag.
Skrev lite tidigare i helgen men sen har det bara inte blivit av. I lördags var jag ute i trädgården en sväng och donade lite, hittade dock inte krattan så det var synd men jag drog bort lite gammalt gräs och liknande. Sen så var vi upp i backen en sväng jag, Sandra, Olle och Kristoffer. Vi tjejer solade och killarna åkte skoter, blev dock inte så långvarigt då Kristoffers skoter gick sönder. Men lite färg fick vi allt.
På kvällen grillade vi hos Thomas och så blev det lite dricka med. Gick ut en sväng på Järnvägs och det var helt okej. Rätt mycket folk faktiskt.

På söndagen mådde jag prima, himla skönt faktiskt. Åt lite mat och sedan följde jag med Sara en sväng till Bollnäs och kikade. Gick lite på dolllar och karlssons och så. Sen hem och så skulle vi plugga i nor men det blev inte av så jag satt lite hemma. Sedan sprayade jag våran gardinstång vit som förut var träfärgad. Det blev väl sådär, hade nästan varit lättare att måla men men. Lätt att vara efterklok ju.

Midag åt vi i skästra,himla gott! Efter det blev det en ganska lång prommis med Anna,tack för att du drog med mig. Det var behövligt. Så vi var nog ute i cirka 40 min. Blev så impad så jag tog en snabb joggingrunda också när jag kom hem. Sen var det bara att duscha och sen blev de natti natti.

Men nu är det måndag igen och idag slutar jag redan vid 15.15 så det ska bli så skönt. Ska försöka in och prata  med skattekontoret idag med angående deklarationen. Få se om man får något svar.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se