Tekniskta prylar..

Oj, nu har jag inte skrivit på ett tag men det beror på att jag har så mkt att göra på jobbet, har fått jobba över lite varje dag denna vecka för nu är det provisonen som ska in igen så i början på månaden är det stressigt som bara den, tur att det är då man nyss fått lön så man är lite glad över det.

Anledningen till att jag nu skriver är att jag blir så less på tekniska prylar! Igår när jag satt på tåget påväg ner till bollnäs pratade jag med min K och efter det började displayen på mobilen är pela ut totalt. Man såg en liten stirmma i sidan sen var det bara suddigt. När bilden väl kom fram igen var den upponer och även spegelvänd. åh! Varför ska det aldrig gå bra liksom? Har redan bytt displayen på den en gång. Men jag måste väl köpa en ny men det som irriterar mig mest är att jag hade en hel del nummer som jag inte spratat på kortet utan bara på telefonen och eftersom jag inte ser nåt så kan jag ju inte spara dom nu.
Ska gå till P-Os radio idag och fråga om dom kanska kan hjälpa mig att spara numrerna för mobilen har jag gett upp hoppet om att den någonsin ska bli sig själv igen. Så nu har man sin gamla lilla vita Sony Ericsson! Jippi, NOT!

Villa bara lufta mitt bekymmer en stund! Tekniska saker ska bara gå och gå tycker jag och aldrig krångla! :) Men det fungerar väl inte så förmodar jag.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se