Helgen

I fredags var jag på tjejkväll hos Annelen med henne, Sandra, Viktoria, Patricia, Sofia och en tjej jag inte kommer ihåg namnet på. Det var mkt trevligt med vin, drinkar, tjejsnack och dans med massa hög musik. Härligt att bara vara med tjejer ibland också. Så tack för det tjejer!

Lördagen blev då självklart ganska lugn, städade på hj:s, upptäckte att vi fått pungteringa som visade sig inte vara det men slut på luft var det men när vi fyllde på pös det inte ut och höll sig luftfyllt hela helgen så jag vet inte vad som hände där. Sen på kvällen kollade jag och  mamma på min kära syster när hon dansade på slottegymnasiet. Var så duktig så! :) På kvällen kurade jag och gosen ihop oss i soffan och kollade på film, Hancock! Den filmen kan jag rekommendera.

Söndagen startades med en prommis i den bitande blåsten, men det var skönt när det var gjort. Tog en tripp upp till Harsa och kollade hur mkt snö det var. Åkte hem och gjorde lite middag bestående av soppa, sedan blev det soffan och tv:n igen. Det underbara programmet "Erik och Mackan- snygga och smärta" får man ju bara inte missa.

Ja detta var min helg det, hoppas att även eran var till belåtenhet. Eller?

Kommentarer
Postat av: Tovan

Tack syster! ^^ <3

2008-11-24 @ 20:18:22
Postat av: tina

Tack syster! ^^ <3

2008-11-24 @ 20:18:40
Postat av: tina

där blev de väldigt fel, för de va ju från mig men sen så kom ditt namn dit :O aja :P <3

2008-11-24 @ 20:19:49

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se