Julklappshandling?

Jaha så var lunchen slut och back at work!
Det var jättegott iaf, vi åt på highlander inn här i bollnäs, blev ett kycklingspett för min del. Mumma!  Satt och diskuterade livet lite i allmänhet, härligt.  Sen bar det ju av tillbaka till jobbet men innan var vi in på dress man och kollde, de har ju 1/2 priset där på allt så jag kanske ska dit och kolla på julklapp åt min gos.

Annars är det nästan klart med allt vad julklappar heter, det känns skönt för annars skulle det blivit en himla utgift nu och det skulle ju inte kännas så bra, för istället har jag tagit det lite pö om pö som man säger. Då tycker jag att man inte märker av det lika mkt. Man lurar sig själv :) Fast på ett listigt sätt.
Så när andra har panik och springer runt som yra höns kan jag luta mig tillbaka och njuta över att jag för en gångs skulle följde mitt eget råd.

I veckan måste jag försöka att börja ta fram julstjärnor och allt sådan med för att det ska bli lite juligt till första advent. I helgen kommer jag ju inte hinna med det då jag ska jobba i backen och på hj:s. Men byta gardiner blir det inget av med även fast jag skulle vilja och det skulle även behövas för de som sitter uppe nu har vi haft hela tiden och de är säkerligen mkt dammiga men vi har inga andra och jag har inte energin heller känns det som. Dessutom är det så stoora fönster så det behövs så mycket tyg och man får typ sy själv så det struntar vi i. Haha mkt bortförklaringar här men men. Får se hur det blir.

PuSs


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se