Tisdag

Nu är det redan tisdag, imorn onsdag och då har över halva veckan gått. Otroligt vad fort allt går tycker jag :) Men det är skönt också för då får man ju oftare helger eller vad man ska säga..

Apråpå helgen så var den väldigt trevlig, på fredagen sov vi i stugan igen med Olle, Sandra och såklart Frankie :) Mkt mys och prat så kom även Majja och Anders där på kvällskvisten.
På lördagen städade vi och for sen hem, jag städade på hj:s och åkte sen hem och la mig. På kvällen åt vi och kollade på film med sara och andreas. Spelade kort gjorde vi också vilket var skoj. Blev ganska tidig sänggång eftersom vi var så trötta.
På söndagen var det ju Fars dag så då tog jag tåget ner till pappa och släkten på familjemiddag hos farmor. Haha men först var jag med och kollade på när lillebror Edvin hade simträning.

Edvin:"Jag är verkligen expert på att simma ryggsim" (och han är verkligen superduktig för att vara sex år)
Jag: "Men varför fuskar du när du ska simma bröstsim?"
Edvin: "Men det är ju inte lika kul så varför ska jag då göra det ?"

Man blir lite häpen då och börjar fundera lite, ja varför ska man göra saker som är tråkig? Men nu handlar det ju iofs om simmning så han ska simma börst även fast det är tråkigt. Grejjen är den att han kan bara han försöker men då blir han lat och simmar under vattnet  i stället. Haha dagens ungdom!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se