Livet i allmänhet

Sitter på jobbet som vanligt och ska snart dricka lite kaffe för att bli pigg, förstår inte hur jag kan vara så trött som jag är, speciellt på kvällarna. Lägger jag mig i soffan sover jag på två minuter. Så nu ska jag preparera kroppen med koffein :)

Helgen blev väldigt lugn men skön. på fredagen var vi bara hemma, lagade mat och myste i soffan på kvällen. På lördagen var vi ute och gick en sväng i det fina vintervädret, det var alldeles vitt och kallt. Härligt!
Sen var jag på Condis och fikade med Anna Visco, haha man kan inte sluta skratta när man är med henne, underbara människa. Efter det åkte jag och tände ljus på kyrkogåorden och for sen hem och packade ihop lite saker som jag skulla ta med mig när vi skulle till Lassekrog. Och kan ni tänka er vad som gjordes i lördags! De sprutade snö f´ör första  gången i år i backen. Härliga känsla!
Var och myste i Lassekrog bara, åt god mat och kollade på The Grudge. Det ni, första gången jag kollade på hela utan att  flippa ur och gömma mig bakom en kudde.

På söndagen tog vi också en prommis i det fina vädret, lovely! Sen skrotade vi runt i alla garderober som fanns och oj vad mkt snyggt  som  fannns! Hittade en kappa med såna där hundtandsmönster som var jättegammal men supersnygg men oturligt var så var den för str. Men en pälsmössa hittade jag som jag fick, jättefin och jag  var så söt i den. Tyckte ja iaf :)

På söndag kväll spelade vi bingolotto med Olle, Sandra, Majja och Anders. Haha det var skoj! Vann faktiskt 100 kronor så jag är nöjd. Vi var tre av sex som vann nåt. Olle van två sverige lotter och Anders en ny bingolott så det tyckte jag var en bra utdelning. Kanske blir det fler gånger?

xoxo

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se