Onsdag

Yippi, redan onsdag som betyder lill lördag. Men något sådan blir det nog inte för mig ikväll. :)

Igår efter jobbet följde jag med pappa och Edvin och kollade på lägenhet i Bollnäs på ett ställe som kallas "slottet i dalen", den var jättefin så vi ska nog trivas där pappa, edvin, tina och jag när vi är där. Det blev ju lite omtumlande när vi fick reda på att pappa och hans sambo petra skulle flytta isär och sälja huset. Vi har ju ändå bott där i några år. Men detta blir nog bra det med, eller det klart att det blir det.

Det var jättehögt i tak och stoora fönster så då kan man ju köpa en våningsäng eller liknande för det tycker jag är så häftigt men jag har inte bott på något ställe där det finns möjlighet till det.
Efter det så fick jag lite middag av farmor innan jag skulle åka hem till järvsö igen. Min farmor är helt klart den bästa! Så underbar och man kan prata om allt med henne och hon stöttar en till 1000! Helt enkelt bäst!

När jag kom till järvsö åkte jag till hj:s och städade innan jag for hem till min gos! Kollade på filmen "the list" igår med sara och andreas. Lika trevligt som vanligt, och filmen var bra den med. En tänkar film kan man kalla den :)

Nej nu ska jag ta itu med lite saker!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se